Profesör Doktor İbrahim Saraçoğlu’ndan mucizevi etkileri olan sihirli formüller


GENÇLEŞTİRİCİ FORMÜL;

Bu mucizevî karışım sizi genç ve zinde tutuyor. Karışımı tüketmeye başladıktan 2 gün sonra etkisini görmeye başlıyorsunuz. Vücuttaki toksinlerin atılmasını sağlayan karışım, karaciğer yağlanmasına karşı da mükemmel bir koruma sağlıyor.

MALZEMELER:

-15-16 sap maydanoz
-2 yemek kaşığı taze limon suyu
-Yarım bardak su

HAZIRLANIŞI:

Maydanoz, limon ve suyu karıştırıp blenderden geçirin. Hazırladığınız bu karışımı sabah aç karnına kahvaltıdan 15-20 dakika önce için. 15 gün boyunca her sabah düzenli olarak tüketin. İkinci günden itibaren kendinizi daha dinç ve zinde hissedeceksiniz.

MS FORMÜLÜ

MS hastaları ve MS'e karşı önleyici olan bitki Anadolu buğdayıdır. Yarım litre suya bir avuç buğday atılır ve 6-7 dakika haşlanır. Daha sonra ılımaya bırakıp yarısını sabah kahvaltısından sonra diğer yarısını da öğlen aç karnına içeceksiniz.

ALZEİMER İÇİN FORMÜL

Formülün temel maddesi havuç... Taze olarak sıkıp, gece yatmadan önce içmeniz öneriliyor. Alzheimer'in birinci evresinde ise o da ortadan kalkar. Alzheimer bir iki yılda değil en erken 15 yıl önce başlar ve ortaya çıktıktan sonra da geç kalmış olursunuz. Bunu önlemek istiyorsanız zaman zaman bu
havuç suyunu içmelisiniz...

UNUTKANLIĞA MUCİZE FORMÜL

Bir ay taze sıkılmış havuç suyu uygulayacaksınız. Bunu gündüz de içebilirsiniz. Sonra bakın nasıl zehir gibi bir hafızaya sahip oluyorsunuz...

Sevgili okurlar, bilgi dağarcığınızda bulunsun diye bunları sizinle paylaşmak istedim. Umarım faydalı olur.