Teknolojinin, eğitimin ve iletişimin çok önemli olduğu bir dönemde yaşıyoruz. Girilen her yarışta bu üç unsur öncelik taşıyor.  Tüm iş sektörlerinde, sosyal ve özel yaşamda etkili iletişim kurmak gerekiyor.

Etkili iletişim kurmak için önce güzel konuşmak, beden dilini iyi kullanmak ve kendini doğru ifade etmek gerekiyor. Çünkü kendini ifade edemeyen kişi, amacını ve hedefini anlatamıyor. Bunların yanında kişinin başarılı olması için beden, ruh ve zihin bütünlüğü ile hareket etmesini bilmesi gerekiyor. Beyin ve olumlu düşünce gücünü kullanarak, en doğru teknikleri öğrenerek hedefine ulaşması gerekiyor.

12 Haziran 2011’de yapılacak genel seçimlere katılacak adaylar ve kampanyaları yürütecek ekip çalışanları için hazırladığım özel eğitim programları; eğitim ve yaşam koçluğunu, doğru ve güzel konuşma, beden dili, motivasyon ve etkili iletişim eğitimlerini kapsamaktadır.            

Sıra dışı olmak, farkındalık kazanmakla olasıdır. Alışılagelen siyasetçi çizgisinden kurtulmak, farklılık yaratmak için sunduğum eğitim ve danışmanlık hizmetleri sizlere önemli bir ayrıcalık kazandıracaktır. Yaşam bir yarıştır. Bu yarışta ancak çok iyi olanlar kazanır. Çok iyi olmak da eğitimle, farkındalığı artırmakla mümkündür.

EĞİTİMLER

-          Etkili İletişim
-          (Diksiyon) Doğru ve Etkili Konuşma (Sunum Teknikleri)
-          Beden Dili
-          Motivasyon
-          Zihinsel ve içsel Gelişim

DANIŞMANLIK

-          İletişim ve Halkla İlişkiler Danışmanı
-     İçsel ve Zihinsel Gelişim Danışmanı

 MEDYA HİZMETLERİ

-          Radyo programımda; tanıtım programı.
-          Gazete köşe yazımda; tanıtım yazısı.

Şadan HERGÜNER
İletişim danışmanı, Yazar, Eğitmen, Radyo Programcısı